Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
200 gramų | medaus | |
150 gramų | kvietinių miltų | |
120 mililitrų | pieno | |
110 gramų | cukatų (apelsinų, spanguolių, vyšnių, razinų ir pan.) | |
40 gramų | ruginių miltų | |
30 gramų | sviesto | |
1 vienetas | apelsino žievelės (tarkuotos) | |
7 gramai | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | cukraus | |
0.5 šaukštelio | malto cinamono | |
0.5 šaukštelio | malto imbiero | |
1/4 šaukštelio | malto kardamono | |
1/4 šaukštelio | malto muskato | |
1/4 šaukštelio | maltos kalendros | |
5 vienetai | gvazdikėlių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 vienetas | anyžiaus žvaigždutės | |
4 vienetai | kvapiųjų pipirų (žirneliais) | |
Papuošimui: | ||
pagal poreikį | anyžiaus žvaigždutės | |
pagal poreikį | cinamono lazdelių | |
pagal poreikį | kvapiųjų pipirų (žirneliais) | |
Papildomai: | ||
šiek tiek | sviesto (formai patepti) |