Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
320 gramų | kvietinių miltų (paprastų, ne ekstra ar karališkų) | |
200 mililitrų | pieno | |
35 gramai | sviesto | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Įdarui: | ||
500 gramų | vištienos faršo (arba kitos mėgiamos mėsos) | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštelis | džiovintų čiobrelių (nebūtina) | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
Virimui: | ||
1.5 litro | sultinio (naudojome Gallina Blanca vištienos skonio) | |
Padažui: | ||
180 gramų | varškės 9% | |
180 gramų | jogurto, natūralaus | |
2 skiltelės | česnako | |
pagal skonį | druskos |