Pikantiškos vištienos salotos su sūriu ir kukurūzais
AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 9)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Greitai paruošiu šias salotas su virta vištiena, o dar greičiau - su rūkyta. Abu variantai labai skanūs, tad rekomenduoju juos abu ir išbandyti! Jei norite riebesnio padažo,
Greitai paruošiu šias salotas su virta vištiena, o dar greičiau - su rūkyta. Abu variantai labai skanūs, tad rekomenduoju juos abu ir išbandyti! Jei norite riebesnio padažo, gardinti galite majonezu. Puošiau granatų sėklomis, bet tikrai nebūtina. Papildomai galima dėti virtų kiaušinių.
(...daugiau)(...mažiau)
Alina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų
vištienos filė
(virtos arba rūkytos)
250 gramų
fermentinio sūrio
250 gramų
konservuotų kukurūzų
4 šaukštai
graikiško jogurto
1 šaukštelis
garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Vištieną ir sūrį supjaustyti kubeliais.
2.
Viską sumaišyti su kukurūzais, jogurtu ir garstyčiomis.
3.
Jei tiekiu porcijomis svečiams - dedu į lėkštes ant salotų lapų ir apibarstau grantų sėklomis. Jei valgome su šeima, viską patiekiu viename inde ir kiekvienas įsideda, kiek nori.