Autorius apie receptą:
Greitai paruošiama ir labai labai skani! Tinka ir ant duonos tepti, ir su virtomis bulvėmis skanauti! Ruošiau pagal knygą "Taupioji šeimininkė", šiek tiek pakeitusi pagal savo
Greitai paruošiama ir labai labai skani! Tinka ir ant duonos tepti, ir su virtomis bulvėmis skanauti! Ruošiau pagal knygą "Taupioji šeimininkė", šiek tiek pakeitusi pagal savo skonį.
(...daugiau)(...mažiau)
Simona
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų
varškės
150 gramų
morkų
0.5 vieneto
svogūnų
2 šaukštai
graikiško jogurto
(arba grietinės)
1 skiltelė
česnako
1 šaukštelis
garstyčių
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas sutarkuoti smulkesne tarka. Rankomis truputį nuspausti nuo morkų skystį.
2.
Varškę petrinti per sietelį ar sutrinti blenderiu.
3.
Varškę sumaišyti su morkomis, smulkiai sukapotu svogūnu, išspaustu česnaku, jogurtu ir garstyčiomis. Jeigu norisi, pagardinti trupučiu druskos.
4.
Labai skanu tepti ant paskrudintos šviesios duonelės. Skanaus!