Autorius apie receptą:
Manau, kad daugelį iš jūsų pieniška bulvinių kukulių sriuba nukelia į vaikystę. Aš labai gerai prisimenu, kai Mama virdavo šią sriubą ir kaip mes ją su malonumu valgydavom. O
Manau, kad daugelį iš jūsų pieniška bulvinių kukulių sriuba nukelia į vaikystę. Aš labai gerai prisimenu, kai Mama virdavo šią sriubą ir kaip mes ją su malonumu valgydavom. O dar mes darydavom taip: išgeriam, o tiksliau išsiurbiam su broliu pieną, o tada valgydavome kukulius. O jus taip nedarydavot? Ir kaip smagu prisimint nerūpestingą vaikystę...
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
7 vienetai
bulvių
(3 virtų, 4 nevirtų )
2 šaukštai
krakmolo
1 žiupsnelis
druskos
Užpilui:
pagal poreikį
pieno
(šilto)
pagal poreikį
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Virtas bulves sugrūsti.
2.
Nevirtas bulves nuskusti ir sutarkuoti, nuspausti skystį.