Nedideliame kiekyje vandens (50 ml) ištirpinkite mieles ir cukrų. Likusiame vandenyje ištirpinkite druską.
Mažesnį ir didesnį kiekį vandens sumaišykite.
Į dubenį suberkite miltus. Į miltus po truputį supilkite vandenį ir minkykite tešlą.
Minkykite tešlą tol, kol nelimpa prie rankų. Tuomet uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltai 2 valandoms, kad padvigubėtų tešlos tūris.
Pakilusią tešlą dar kartą išminkykite ir padalinkite į 5-6 dalis. Kiekvieną tešlos gabaliuką iškočiokite iki 1 cm storio lakšto.
Ant picos padų sudėkite figos gabaliukus, baziliko lapelius ir užtarkuokite sūrį.
Kepkite picą iki 220 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)