Nedideliame kiekyje vandens (50 ml) ištirpinkite mieles ir įberkite žiupsnelį cukraus. Likusiame vandenyje ištirpinkite druską.
Mažesnį ir didesnį kiekį vandens sumaišykite.
Į dubenį suberkite miltus. Į miltus po truputį supilkite vandenį ir minkykite tešlą.
Minkykite tešlą tol, kol nelimpa prie rankų. Tuomet uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltai 2 valandoms, kad padvigubėtų tešlos tūris.
Pakilusią tešlą dar kartą išminkykite ir padalinkite į 5-6 dalis. Kiekvieną tešlos gabaliuką iškočiokite iki 1 cm storio lakšto.
Ištepkite picos padus aliejumi. Ant viršaus sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytus pomidorus, baziliko lapelius ir uždėkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite picą iki 220 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)