Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g vaflių lakštų
70 g sviesto
0,5 skardinės kondensuoto pieno
100 g pieniško šokolado su smulkintais riešutais
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą, kondensuotą pieną ir šokoladą kaitinti iki vientisos masės. Imti vaflį, ant jo krėsti masės ir tolygiai paskirstyti, vėl uždėti vaflį, masę ir t. t. Paskutinis, aišku, vaflis. Paslėgti. Įdėti į šaldytuvą bent valandai, kad sustingtų ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Skanaus!
Sveiki
Labai skaniai gavosi pagal šį receptas labai geras gavosi labai saldžiai, o kai galima sumažinti saldumą.
ATSAKYTI
GABi
2024-02-07 14:48
Kaip galima sumažinti saldumą?
ATSAKYTI
Aistė
2024-02-07 15:57
Esminių ingredientų nepakeisite, bet galima rinktis mažiau saldų šokoladą. Įdėti papildomai smulkintų riešutų ar sėklų, kas subalansuos šiek tiek saldumą. Arba galima pabandyti su nesaldytu sutirštintu pienu ir saldžiu šokoladu.
ATSAKYTI