Kiaulienos kumpį ištrinti druska, maltais pipirais, česnako granulėmis, rozmarinu bei lauro lapais ir surišti, kad gautųsi apvalus ir susispaustų.
Įdėti į kepimo plėvelę ir virti pasūdytame vandenyje apie valandą laiko. Praaušusio kumpio viršutinę dalį įpjauti ir prismaigstyti gvazdikėlių.
Išsivirti glazūrą. Į puodą sukrėsti persikų džemą, supilti sultis nuo konservuotų persikų, susmulkintus persikus įdėti garstyčias, imbierą, cukrų, išspausti citrinos sultis ir pastoviai maišant virti apie 20 min, kol sutirštės.
Paruošta glazūra (daugiau kaip pusę viso kiekio) aptepti kumpį. Kumpį dėti į skardą ant grotelių. Įpilti apie litrą vandens ir kepti apie valandą laiko 200 C temperatūroje.
Tada užtepti likusią glazūrą ir kepti dar apie 50 min 180-170 C temperatūroje.