T.y. galite salotas patiekti su česnakiniu – majoneziniu padažu, ar vinaigrette dressingą pagardinę šaukšteliu garstyčių ar citrinos sultim.
Salotas perplaukite, nuvarvinkite, sudėkite į lėkštes, ant viršaus sudėkite pjaustytus pimidorus, agurkus.
Kiaušinį padalinkite į 4 dalis ir uždėkite ant salotų, ant viršaus užbarstykite žuvies filė, apšlakštykite paruoštu padažu, o ant viršaus užbarstykite pipirnės.
Lengvos ir skanios salotos
P.S. naudojau baltos žuvies filė. Pirmą kartą nusipirkau šios žuvies (len.k. – trewal, o liet. k. rodos, kad tai medūzešerys, taip vikipedija pasufleravo), tikrai verta dėmėsio – balta, sultinga… Vietoj šios žuvies galite naudoti jūros ešerį, man jis irgi labai skanus.