Autorius apie receptą:
Gaivios, lengvos salotos. Papildomai tinka pagardinti fetos sūriu ar riešutais.
Gaivios, lengvos salotos. Papildomai tinka pagardinti fetos sūriu ar riešutais.
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 saujos
salotų mišinio
(naudojau su gėlėmis)
1 vienetas
kriaušių
6 vienetai
ridikėlių
pagal skonį
alyvuogių aliejaus
pagal skonį
druskos
pagal skonį
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotų mišinį kruopščiai nuplauti ir nusausinti.
2.
Kriaušę perpjauti išilgai pusiau, išimti sėklalizdžius, supjaustyti labai plonomis riekelėmis.
3.
Nupjauti ridikėlių šakneles ir stiebelius. Ridikėlius supjaustyti plonais griežinėliais.
4.
Į lėkštę (ar dvi lėkštes, jei tiekiate porcijomis) išdėlioti salotas, kriaušę, ridikėlius. Apšlakkstyti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.