1.
Pagrindui į dubenį dėti sviestą, berti cukrų ir išmaišyti. Tuomet įmušti kiaušinį, išplakti iki kol masė bus puri.
2.
Į kitą dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, permaišyti ir šį mišinį įsijoti į dubenį su sviestu. Gerai išmaišyti.
3.
Paruoštą tešlą iškočioti kepimo formos, kurioje kepsite, dydžio. Aš naudojau 20x30 cm kepimo formą.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, dėti paruoštą tešlos lakštą, pabadyti šakute ir kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 minučių iki kol švelniai parus. Tuomet ištraukti iš orkaitės ir atvėsinti.
5.
Įdarui į dubenį sudėti varškę, cukrų, sviestą ir išmaišyti, dėti po vieną trynį (baltymus atskirti į kitą dubenį, jų taip pat reikės) ir vis permaišyti. Tuomet įdėti džemo, įsijoti miltus, išmaišyti.
6.
Į dubenį su baltymais suberti likusį cukrų ir gerai išplakti, tuomet atsargiai sudėti į dubenį su varške ir išmaišyti.
7.
Atvėsusį pagrindą aptepti džemu, sudėti varškės masę ir išlyginti per visą plotį.
8.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 - 30 minutes iki kol iškeps. Prieš tiekiant pabarstyti cukraus pudra.