Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg veršienos faršo
200 g kiaulienos faršo
0,5 batono
1 stiklinė pieno
2 morkos
2 skiltelės česnakų
veršienos prieskoniai
malti pipirai
druska
2 kiaušiniai
kepimo rankovė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Batoną sutrupiname gabalais, apipilame pienu, išminkome ir paliekam išbrinkti. Veršienos ir kiaulienos faršus sumaišome, įmušame kiaušinius ir išminkome, sudedame tarkuotas morkas, išbrinkusį batoną, smulkintą česnaką, prieskonius ir viska perminkom, formuojame apvalainą "zuikį", dedame jį į prakirptą rankovę, susukame, galus užrišame ir dedame į orkaitę 40 - 50 min. Po to nuimame rankovę ir dar zuikutį "paskrudinam" apie 15 min. Kai zuikis visiškai atvėsta, pjaustome ir tiekiam į stalą.