1.
Karamelizuotą kondensuotą pieną gerai išsukite su minkštu kambario temperatūros sviestu. Gauta mase sutepti vaflius (vienam mini tortukui sunaudojau 5 vaflius). Karameline mase taip pat aptepti pyragėlio šonus.
2.
Suteptus vaflius paslėkite (ant viršaus uždėkite pjaustymo lentelę, o ant jos pvz. puodą). Palikite pastovėti keletą valandų arba per naktį.
3.
Kitą dieną pasiruoškite šokolado glaistą: virš garų vonelės ištirpinkite šokoladą su sviestu.
4.
Gauta mase aptepkite vaflių paviršių. Man liko šiek tiek šokolado tai vietomis aptepiau ir šonus.
5.
Viršų ir šonusgalite papuošti susoje keptuvėje paskrudintomis migdolų plokštelėmis. Vietoje migdolų puikiai tiks ir tiesiog smulkinti lazdyno ar kitokie riešutai.