1.
Sausainius sulaužyti nedideliais gabalėliais. Sumaišyti su riešutų sviestu. Ant kepimo popieriaus ar plėvelės suformuoti reikiamo dydžio (kad tilptų į formą, kurioje ruošite tortą) „žiedą“ ir jį užšaldyti.
2.
Šokoladiniam kremui želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 minučių išbrinkti.
3.
Išbrinkusią želatiną ir šokoladą ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su želatina ir šokoladu uždėti ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, pakaitinti (neužvirinkite). Įmaišyti medų bei kokosų kremą. Palaukti, kol pradės šiek tiek stingti. Tada gerai išplakti ir supilti į formą. Dėti 5 min. į šaldytuvą.
4.
Įdarui bananus, citrinos sultis ir trynius išplakti iki vientisos masės. Nuolat maišant, pakaitinti iki virimo.
5.
Nukėlus nuo kaitros, įmaišyti želatiną. Kai želatina ištirps, supilti kokosų kremą. Įmaišyti medų. Palikti atvėsti.
6.
Kai atvės, įdarą supilti ant šokoladinio kremo. Ant įdaro dėti sustingusį sausainių "žiedą", spustelėti, kad butų lygus dugnas.
7.
Palikti stingti šaldymo kameroje apie 1 val., kad šokoladinis kremas būtų labai tvirtas ir nesusigadintų išimant (jei darysite kitokioje formoje – neaktualu).
8.
Glajui želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 minučių išbrinkti.
9.
Išbrinkusią želatiną ir šokoladą ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su želatina ir šokoladu uždėti ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, pakaitinti (neužvirinkite). Įmaišyti medų ir citrinų sultis. Palikti, kol pradės stingti.
10.
Sustingusį tortą išimti iš formos.
11.
Kai glajus pradės stingti, apipilti torto viršų.