1.
Riešutus, datules ir žiupsnelį druskos sudėkite į maisto kombainą ir malkite tol, kol masė taps lipni bei lengvai formuojama.
2.
Paruoštoje formoje paskleiskite datulių - riešutų masę ir, ją spausdami prie indo dugno bei šonų, suformuokite deserto pagrindą. Kol gaminsite pyrago užpildą, suformuotą pagrindą dėkite į šaldytuvą.
3.
Į dubenį sudėkite ir gerai sumaišykite kakavos miltelius, norimą kiekį klevų (ar agavos) sirupo, ištirpintą kokosų aliejų, vanilės ekstraktą bei žiupsnelį druskos.
4.
Paruoštą masę supilkite ant suformuoto pagrindo. Ant viršaus užberkite granato vaisiaus sėklų ir lengvai jas įspauskite. Paruoštą desertą įdėkite bent valandai ar kelioms į šaldytuvą.