1.
Pirmiausia reikia pasiruošti vaisinę želė (geriausia iš vakaro) - kiekvieną pakelį atskirame inde užpilti karštu vandeniu ir maišyti, kol ištirps. Geriausia pilti 1 pakeliui 400 ml vandens, kad želė būtų tvirtesnė. Kai jau sustings, ją supjaustyti kubeliais.
2.
Želatiną užpilti apie 300 ml šalto vandens ir palaukti 7 - 10 minučių, kol želatina išbrinks.
3.
Varškę, grietinę, kondensuotą pieną ir vanilinį cukrų išsukti elektriniu plakikliu iki vientisos masės.
4.
Išbrinkusią želatiną pašildyti karšto (bet ne verdančio!) vandens vonelėje arba virš silpnos ugnies, kol pasidarys skaidri, nuolat maišant. Neužvirinti, nes nesustings. Palikti keletai minučių atvėsti. Kai jau bus truputį atvėsusi, supilti į varškės masę ir gerai išmaišyti.
5.
Į formą pilti pusę varškės masės, sudėti spalvotos želė gabaliukus ir supilti likusią varškės masę arba galima sluoksniuoti - pilti varškės masę, uomet dėti želė gabaliukus, tada vėl varškės masę ir vėl želė gabaliukus, kaip kam patinka. Dar galima atsargiai pamaišyti, kad želė gražiau pasiskirstytų.
6.
Dėti formą į maišiuką, kad neapdžiūtų viršus, palikti šaldytuve 3 - 4 valandas, o geriausia - pernakt :)