1.
Mėsą supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušame, kad taptų plonas ir didelis gabaliukas. Supjaustę ir išmušę visus gabalėlius, pabarstome mėsos prieskoniais ir žolelėmis.
2.
Gaminame įdarą: lašinukus ir svogūnus susipjaustome kubeliais, sutrupiname 2 riekes juodos duonos ir viską pakepiname aliejuje. Riebalus nupilame.
3.
Įdaro dedame ant išmuštų karbonadinių gabaliukų, susukame, kad nepasileistų ir susmaigstome mediniais pagaliukais.
4.
Apkepame įdarytus mėsos gabaliukus ir dedame į verdantį maždaug 1 litrą vandens. Verdame apie 15 minučių, tuomet pilame pomidorų padažą, grietinę ir likusios duonos trupinius. Viską troškiname dar apie 15 minučių.
5.
Patiekiame su bulvėmis ar bulvių koše. Ypatingai tinka marinuoti agurkėliai ar kopūstai. Skanaus :)