1.
Miltus persijoti 3 kartus su krakmolu.
2.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išplakti su puse kiekio cukraus ir vanile, plakti apie 8 - 10 minučių. Baltymus išplakti su likusiu cukrumi ir citrinos sultimis bei druska iki standžių putų.
3.
Į trynių masę įdėti 2 šaukštus baltymų masės ir lengvai permaišyti. Tada įdėti dar 2 šaukštus baltymų masės ir 2 šaukštus miltų, ir taip sluoksniuoti, kol sudėsite viską. Tada viską iš lėto atsargiai išmaišyti, šaukštu ar mentele iš apačios į viršų.
4.
Dėti tešlą į konditerinį maišelį ir daryti norimo ilgio pirštelius. Apibarstyti cukraus pudra, palaukti 3 - 4 minutes, kad susigertų ir apibarstyti dar kartą .
5.
Dėti į iki 170 C laipsnių įkaitintą orkaitę kepti apie 10 - 15 minučių. Sumažinti temperatūrą iki 140 C laipsnių ir kepti, kol pasidarys auksinės spalvos.