1.
Sviestą supjaustykite kubeliais.
2.
Pieną supilkite į vidutinio dydžio puodą, ten pat sudėkite kubeliais pjaustytą sviestą ir suberkite cukrų. Kaitinkite ant vidutinės kaitros, kol sviestas ištirps, tada kaitinkite toliau, kol masė pradės burbuliuoti (užvirs).
3.
Nuimkite puodą nuo ugnies ir iškart berkite visus miltus. Greitai ir intensyviai viską sumaišykite. Masė turi tapti glotni, blizganti ir sušokti į rutulį. Šiek tiek pravėsinkite.
4.
Į kiek pravėsusią tešlą po vieną muškite kiaušinius. Po kiekvieno kiaušinio viską gerai išmaišykite, kad tešla būtų vientisa.
5.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių su vėjeliu arba iki 200 C laipsnių be vėjelio, kaitra iš viršaus ir apačios.
6.
Ant kepimo skardos patieskite kepimo popierių ir konditeriniu maišu (apskritas antgalis arba antgalis "žvaigždutė") išspauskite nedidelius sausainius.
7.
Kepkite apie 20-25 min neatidarant orkaitės, nes subliukš! Iškeptus sausainius iškart netraukite, leiskite šiek tiek atvėsti pravertoje orkaitėje.