1.
Dubenyje sumaišykite kokoso drožles ir cukraus pudrą.
2.
Sudėkite grietinėlę bei sviestą į puodą ir šildykite ant silpnos ugnies, kol sviestas ištirps. Į pašildytą grietinėlę bei sviestą įlašinkite romo esencijos. Gautą mišinį supilkite ant kokoso drožlių bei cukraus pudros ir gerai išmaišykite.
3.
Iš gautos masės rankomis formuokite mažus kamuoliukus ir dėkite juos ant sviestiniu popieriumi padengto padėklo arba lėkštės. Uždenkite kamuoliukus maistine plėvele it padėkite bent 1 val. į šaldytuvą, kad sustingtų.
4.
Ištirpinkite šokoladą ir kiekvieną kokoso kamuoliuką pamerkite į šiltą (bet ne karštą) ištirpintą šokoladą, kad jis gražiai pasidengtų šokoladu.
5.
Nulašinkite šokolado perteklių ir padėkite ant to paties sviestiniu popieriumi padengto padėklo. Tuomet padėkite į šaldytuvą apie 30-60 minučių, kad sustingtų šokoladas ir patiekite.