Autorius apie receptą:
Jei mėgstate naujus skonius ryte, tai būtinai išbandykite.
Jei mėgstate naujus skonius ryte, tai būtinai išbandykite.
Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
50 gramų
avižinių dribsnių
0.5 stiklinės
pieno
0.5 stiklinės
vandens
1 vienetas
morkų
1 šaukštas
medaus
0.5 šaukštelio
malto cinamono
1/4 šaukštelio
malto muskato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morką sutarkuojame smulkia tarka.
2.
Užviriname puode vandenį. Kai užvirs vanduo, pilame pieną ir maišome. Suberiame avižinius dribsnius, tarkuotą morka, cinamoną, muskatą, sudedame medų. Verdame, maišant, 7 min ant vidutinės kaitros.
3.
Dedame į dubenį, beriame uogų (jei Jums jų norisi) ir skanaujame.