1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinius, berti cukrų, vanilę ir sutrinti iki vientisos masės. Įtarkuoti apelsino žievelę. Įsijoti miltus su kepimo milteliais ir minkyti tešlą, tešla turi būti minkšta ir truputį limpanti prie rankų.
2.
Stalą gerai pamiltuoti, imti pusę tešlos ir iškočioti iki 0.5 cm storio lakšto. Supjaustyti apie 3 cm pločio ir 10 cm ilgio juostelėmis. Per vidurį įpjauti pjūvį, tuomet per tą pjūvį perkišti vieną galą juostelės ir formuoti žagarėlį. Tuomet tą patį pakartoti su likusia tešla.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, sudėti žagarėlius ir kepti ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių iki kol gražiai paruduos.
4.
Iškepusius sudėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius ir pabarstyti cukraus pudra.