1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Gaminame biskvitą. Baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus išplakti elektriniu plakikliu iki standžių putų.
3.
Į kitą dubenį berti miltus, kakavą, kepimo miltelius, druską, saldiklį ir kiaušinio trynius ir išmaišyti. Tuomet atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus iki vientisos masės, bet svarbu nepermaišyti.
4.
Kepimo indus (naudojau du indus po 17x11cm) iškloti kepimo popieriumi ir padalinti tešlą į dvi lygias dalis, išlyginti.
5.
Kepti iki 180° C įkaitintos orkaitės viduryje 20 min. Iškepus, biskvitams leisti atvėsti.
6.
Kremui dubenyje sumaišyti jogurtą ir saldiklį.
7.
Į dubenėlį berti želatiną, užpilti verdančiu vandeniu ir ištirpinti. Tuomet plona srovele nuolat maišant supilti į jogurto masę, išmaišyti.
8.
Į tą pačią formą, kurioje buvo keptas biskvitas, įtiesti kepimo popierių, dėti vieną biskvitą, gerai paspausti, užpilti jogurto masę ir uždengti kitu biskvitu šiek tiek paspaudžiant.
9.
Dėti į šaldiklį mažiausiai 1 val. Ištraukus iš šaldiklio, supjaustyti į 4 arba 5 lygias dalis.