Iš tešlai skirtų produktų padarykite mielinę tešlą ir palikite šiltai bent 30 min. pakilti (ar ilgiau, priklauso nuo patalpos šiltumo, tiesiog kol tešla taip ženkliai pakils). Beje, minkant tešlą tikslų miltų kiekį paderinkite savo nuožiūra, nes miltų brinkimas truputi skiriasi nuo rūšies. Minkant tešla neturėtų labai lipti prie rankų, bet per kieta irgi neturi būti.
Buljoną ištirpinkite 4 šaukštuose šilto virinto vandens ir įpilkite į faršą. Įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių, druskos, pipirų ir viską išmaišykite. Iš tešlos iškočiokite kelių milimetrų storio lakštą. Išpjaukit norimo dydžio apskritimą, į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 min. kad dar pakiltų. Kepkite įkaitintame aliejuje. SKANAUS!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)