1.
Į dalį miltų suberti druską, sudėti pjaustytą sviestą, maskarponę ir viską sumaišyt. Suberti likusius miltus ir užminkyti tešlą. Palikti šaldytuve 30 minučių.
2.
Cukrų sumaišyti su cinamonu. Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis į 16 dalių. Obuolių skiteles apvolioti cukraus ir cinamono mišinyje.
3.
Pieną išplakti su kiaušiniu.
4.
Tešlą iškočioti ir su tinkamo dydžio indeliu ar formele išspausti apskritimus. Į vidurį dėti obuolio skiltelę ir užlenkti.
5.
Paruoštus sausainius aptepti kiaušinio ir pieno plakiniu, apibarstyti cukraus ir cinamono mišiniu.
6.
Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Iškepus apibarstyti cukraus pudra.