Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g mėlynųjų slyvų
3 obuoliai
270 g cukraus
10-15 g margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir slyvas nuplauname. Obuolius nulupame ir sutarkuojame arba supjaustome šiaudeliais. Slyvas perpjauname per pusę ir išimame kauliukus.
Vaisius užberiame cukrumi.
Keptuvę įkaitiname, įdedame margarino, kai jis išsilydo sudedame obuolius ir slyvas su cukrumi. Kaitiname ant silpnos ugnies, nuolat maišant. Maišyti teks apie 20 minučių, kad mūsų masė pasileistų.
Sutirštėjusį marmeladą supilkite į indą, leiskite atvėsti iki kambario temperatūros ir palikite šaldytuve 1 parai.
Pabarstykite cukrumi ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.