Autorius apie receptą:
Nusipirkau alyvuogių ir man jos kažkokios nevykusios pasitaikė. Neskanu valgyti ir tiek. Tad bandžiau jas dar paskaninti pati. Pavyko!
Nusipirkau alyvuogių ir man jos kažkokios nevykusios pasitaikė. Neskanu valgyti ir tiek. Tad bandžiau jas dar paskaninti pati. Pavyko!
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų
žaliųjų alyvuogių
(konservuotų)
2 šaukštai
alyvuogių aliejaus
2 skiltelės
česnako
1 vienetas
rozmarinų šakelių
1 žiupsnelis
čili dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Nuo alyvuogių nupilame skystį.
2.
Česnaką nulupame ir supjaustome riekelėmis, rozmariną taip pat pasmulkiname.
3.
Į aliejų beriame čili dribsnius, rozmariną, česnaką. Išmaišome, užpilame alyvuoges. Galima šiek tiek palikti pasimarinuoti. Skanaujame.