Marinuotos alyvuogės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Marinuotos alyvuogės
Marinuotos alyvuogės
Marinuotos alyvuogės
Autorius apie receptą: Nusipirkau alyvuogių ir man jos kažkokios nevykusios pasitaikė. Neskanu valgyti ir tiek. Tad bandžiau jas dar paskaninti pati. Pavyko! Nusipirkau alyvuogių ir man jos kažkokios nevykusios pasitaikė. Neskanu valgyti ir tiek. Tad bandžiau jas dar paskaninti pati. Pavyko! Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų žaliųjų alyvuogių (konservuotų)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1 vienetas rozmarinų šakelių
1 žiupsnelis čili dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Nuo alyvuogių nupilame skystį.
2.
Česnaką nulupame ir supjaustome riekelėmis, rozmariną taip pat pasmulkiname.
3.
Į aliejų beriame čili dribsnius, rozmariną, česnaką. Išmaišome, užpilame alyvuoges. Galima šiek tiek palikti pasimarinuoti. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital