Autorius apie receptą:
Ar dažnai verdate virtinukus? Labai paprasta, skanu ir visi laimingi! Saldžiam padažui galima pakaitinti kelis šaukštus grietinės su gabalėliu sviesto ir trupučiu cukraus.
Ar dažnai verdate virtinukus? Labai paprasta, skanu ir visi laimingi! Saldžiam padažui galima pakaitinti kelis šaukštus grietinės su gabalėliu sviesto ir trupučiu cukraus.
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų
varškės
1 stiklinė
miltų
2 vienetai
kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę kruopščiai išmaišyti su kiaušiniais, kad neliktų varškės gumuliukų. Berkite pusę stiklinės miltų ir maišykite, tuomet dar truputį miltų, ir taip, kol tešla nelips prie rankų.
2.
Atgnybkite gabalą tešlos, rankomis sukočiokite į volelį, jį truputį paspauskite ir supjaustykite 2 - 3 cm storio gabalėliais.
3.
Varškėtukus dėkite į verdantį vandenį. Tik nesumeskite visų vienu kartu, nes gali sulipti. Palaukite, kol iškils ir tuomet pavirkite dar 3 - 4 minutes. Ištraukite kiaurasamčiu.