1.
Tešlai į dubenį berti miltus, druską ir išmaišyti. Miltų viduryje padaryti duobutę, įmušti kiaušinius, supilti aliejų nuolat maišant supilti pieną ir vandenį. Išplakti šluotele iki kol neliks jokių gumuliukų, palikti pastovėti 20 - 30 minučių. Pastovėjusi tešla gali šiek tiek sutirštėti, tad jei reikia prieš kepant įpilti šlakelį pieno arba vandens, jog ji tolygiai pasiskirstytų keptuvėje.
2.
Sausą keptuvę labai gerai įkaitinti ir šiek tiek patepti aliejumi. Į keptuvę pilti nedidelį samtį tešlos, keptuvę pasukioti, kad tešla tolygiai pasiskirstytų po visą keptuvės plotą. Tuomet kepti 1-2 minutes iki kol krašteliai lengvai atlips nuo kraštų. Tuomet lietinį apversti ir kepti dar apie 1 minutę. Taip iškepti visus blynus.
3.
Įdarui varškę dėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu arba per sietelį, dėti jogurtą, berti aguonas, cukraus pudrą ir gerai išmaišyti.
4.
Ant blyno krašto dėti varškės, susukti blyną į suktinuką, perpjauti pusiau ir tiekti.