1.
Lietiniams skirtus visus produktus sudėti į gilų indą ir iki vientisos masės suplakti elektriniu trintuvu.
2.
Palikti tešlą 20-30 minučių pastovėti kambario temperatūroje, kad miltai išbrinktų. Pastovėjusi tešla šiek tiek sutirštės.
3.
Švarią, sausą keptuvę labai gerai įkaitinti ir negausiai patepti trupučiu saulėgrąžų aliejaus. Į keptuvę pilti samtį tešlos, keptuvę pakelti ir pasukioti, kad tešla tolygiai pasiskirstytų po visą keptuvės plotą. Tada keptuvę sugrąžinti ant ugnies, lietinį kepti 1-2 min. arba iki kol jo krašteliai lengvai atlips nuo kraštų. Tuomet lietinį apverskite ir kepkite dar apie 1 minutę.
4.
Iškepusį blyną aptepti šokoladiniu arba riešutų kremu, ant blyno krašto uždėti bananą ir susukti. Supjaustyti vienodo dydžio ritinėliais ir papuošti cukrinėmis akutėmis.