Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Padažui: | ||
62 gramai | alyvuogių aliejaus | |
1 skiltelė | česnako (tarkuoto) | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
1 šaukštas | agavos sirupo | |
1 šaukštas | garstyčių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų | |
Pagrindui: | ||
325 gramai | falafelių (naudojome „Naturli“ ) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
Salotoms: | ||
265 gramai | lęšių (rudųjų) | |
250 gramų | vyšninių pomidorų | |
50 gramų | gražgarsčių | |
1 vienetas | avokadų | |
6 vienetai | ridikėlių (didesnių arba 8 mažesnių) | |
0.5 vieneto | ilgavaisių agurkų |