1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 200° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Tešlą, jei naudojate vientisą ritinį, padalinkite į dvi lygias dalis. Lengvai pakočiokite ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Jei naudojate atskirus lapelius, patogiausia būtų juos, lengvai kočiojant, sujungti kraštais tarpusavyje į du vienodo dydžio stačiakampius.
3.
Kepti iki 200 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 - 15 minučių. Atidėti atvėsti.
4.
Kremui į dubenį pilti pusę pieno, berti miltus, krakmolą ir išplakti iki kol neliks jokių sausų gumuliukų. Patogiausia plakti konditerine šluotele. Tuomet dėti kiaušinių trynius ir dar kartą lengvai perplakti iki kol masė taps vientisa.
5.
Į puodą pilti likusį pieną, dėti sviestą, berti cukrų ir vanilinį cukrų ir vis pamaišant užvirti. Tuomet po truputį, nuolat maišant, pilti pasiruoštą pieną su kiaušinių tryniais. Kaitinti ant silpnos kaitros, nuolat maišant iki kol padažas sutirštės, svarbu nuolat maišyti, nepamirštant mentele braukti ir nuo kraštų, nes juose gali būti nugulę miltai su krakmolu. Kaitinti reikia apie 7 minutes ar ilgiau iki kol masė sutirštės, turi būti pakankamai tiršta kabinama šaukštu, vos nuo jo nuslystanti.
6.
Paruoštą kremą dėti ant vieno tešlos lakšto ir tolygiai paskirstyti. Tuomet uždėti antrą tešlos lakštą ir palikti visiškai atvėsti, tuomet perkelti į šaldytuvą bent 2 val., o geriausia visai nakčiai.
7.
Prieš tiekiant pabarstyti cukraus pudra. Patogiausia pjaustyti kvadratėliais kuo aštresniu peiliu, švelniais judesiais. Skanaus!