Autorius apie receptą:
Vienas iš populiariausių desertų švenčių metu yra ledų popsai. Papuošimai gali būti įvairūs pabarstukai arba šokolado dekoracijos.
Vienas iš populiariausių desertų švenčių metu yra ledų popsai. Papuošimai gali būti įvairūs pabarstukai arba šokolado dekoracijos.
Justyna
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
500 gramų
varškės
100 gramų
cukraus pudros
100 gramų
sviesto
(minkšto)
1 šaukštelis
vanilinio cukraus
Glajui:
500 gramų
balto šokolado
3 šaukštai
kokosų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pertrinkite varškę per sietelį. Suberkite cukraus pudrą, vanilinį cukrų, sudėkite minkštą sviestą. Išmaišykite iki vientisos konsistencijos masės.
2.
Paruoštą varškės masę dėkite į ledų formeles. Užšaldykite.