Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
12 vienetų | lazanijos lakštų | |
300 gramų | kietojo sūrio (naudojau Parmeggiano Reggiano) | |
Įdarui: | ||
1 kilogramas | ėrienos kumpio | |
350 gramų | raudono vyno | |
300 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (smulkintų) | |
200 gramų | pomidorų | |
150 gramų | svogūnų | |
50 gramų | alyvuogių aliejaus | |
50 gramų | česnako | |
10 gramų | rozmarino | |
10 gramų | čiobrelių | |
5 gramai | malto kardamono | |
5 gramai | maltos kalendros | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
300 gramų | pieno | |
50 gramų | kvietinių miltų | |
pagal skonį | druskos |