Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Ingredientai:
800g lašišos filė
druskos
pipirų
1 česnako skiltelė
Padažui:
200 ml 18% riebumo grietinės
šviežių krapų
nedidelis svogūnas
2 v.š. Dižono garstyčių
druska, pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite grietinę, smulkiai supjaustytus krapus, susmulkintą svogūną ir garstyčias nedideliame inde. Paskaninkite druska bei pipirais ir palikite valandą kambario temperatūroje.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Kepimo indą patepkite aliejumi, sudėkite lašišos filė, pabarstykite druska, pipirais ir trintu česnaku. Padažą užpilkite ant žuvies ir kepkite apie 30-40 min.