1. Kiaušinius iki standumo išplakite plaktuvu.
2. Tada suberkite miltus ir išminkykite kietą tešlą. Minkiykite, kol nebelips prie rankų. Tešlą palaikykite šaldytuve bent kelias valandas.
3. Išskočiokite beveik permatomai ir supjaustykite lapelių formos gabaliukais (galima naudoti konditerinį ratuką tešlai).
4. Aliejų gerai įkaitinkite. Į aliejų meskite po kelis lapelius ir ištraukite, kai bus apskrudę.
5. Sirupui. Aliuminiame puode užvirkite vandenį.Tada suberkite cukrų ir įdėkite medų. Palaukite, kol dar kartą užvirs. Nukelkite, kai sirupas ims tirštėti. Lapelius (po kelis) pamerkite į sirupą.
6. Ant padėklo ar didelės lėkštės išdėliokite skruzdėlyną (sirupe išmirkyti lapeliai lips vienas prie kito).
7. Skruzdėlyną apibarstykite nuplikytomis razinomis ar aguonomis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)