<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p><em><strong>23 cm skersmens tortui <br />
</strong></em><br />
<em><strong>Biskvitui:</strong></em><br />
5 kiaušinių<br />
230 g cukraus<br />
230 g miltų<br />
20 g kepimo miltelių<br />
60 g aliejaus<br />
Vanilino<br />
<br />
<em><strong>Pertepimui:</strong></em><br />
400g grietinėlės<br />
0,5 skardininės "Rududu" (naudojau virtą kondenuotą pieną, viriau 2 h, jis turi būti pilnai apsemtas vandeniu)<br />
1 skardinė konservuotų kriaušių<br />
cukraus<br />
citrinos<br />
10g želatinos<br />
<br />
<em><strong>Sulaistymui:</strong></em><br />
Juodosios arbatos<br />
Citrinos</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu iki purios masės. Toliau plakant supilti aliejų plona srovele. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais įsijoti į kiaušinių masę ir švelniai išmaišyti. Kepti ~160 laipsnių temperatūroje apie 40min.<br />
2. Pertepimui skirtą želatiną užpilame 30ml vandens (vandens naudojame tris kart daugiau negu želatinos) ir paliekame išbrinkti.<br />
3. Grietinėlę išplakti su cukrumi, įspausti citrinos sulčių (cukraus kiekio nematuoju, tiesiog įberiu ir plakdama paragauju ar jo pakanka). Sumaišyti su ištirpinta želatina ir pastatyti 15 min į šaldytuvą (aš nedėjau, nes masė ir taip buvo pakankamai standi).<br />
4. Atvėsusį biskvitą padalinti į tris lygias dalis.<br />
5. Prie tepant kremą supjaustytus biskvito lakštus sulaistyti.<br />
6. Tepame grietinėlės, dedame smulkintų kriaušių ir karamelės Rududu gabaliukų. Antrame sluoksnyje dedame tą patį.</p>
<p style="text-align: justify;">Skanaus!:))</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)