Autorius apie receptą:
Antras bandymas ruošti pomidorus. Šis pasirodė man daug greitesnis!
Antras bandymas ruošti pomidorus. Šis pasirodė man daug greitesnis!
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
pagal poreikį
pomidorų
pagal poreikį
druskos
pagal poreikį
cukraus
4 skiltelės
česnako
1 žiupsnelis
juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus užpilame verdančiu vandeniu ir staiga perliejame šaltu. Pomidorų odeles nulupame.
2.
Į puodą sudedame tvirtus ir gražius pomidorus.
3.
Minkštesnius, pernokusius pomidorus atidedame į šalį. Juos sutriname maisto smulkintuvu arba bulvių grūstuvu. Supilame į puodą prie pomidorų.
4.
Česnaką smulkiai sukapojame ir dedame prie pomidorų.
5.
Beliko berti druską ir cukrų: 1 litrui pomidorų kiekio beriame 1 a. š. su kaupu druskos ir 1 a. š. su kaupu cukraus.
6.
Užkaičiame puodą virti. Kaitiname iki virimo.
7.
Išgriebiame pomidorus juos supilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Ant viršaus užpilame pomidorų tyrės iš puodo.