Autorius apie receptą:
Sviestinis kremas tikriems smaližiams - jis labai skanus, tinka ir keksiukus, ir tortus papuošti.
Sviestinis kremas tikriems smaližiams - jis labai skanus, tinka ir keksiukus, ir tortus papuošti.
Renata
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Minkštą sviestą suplakti elektriniu plakikliu, kol sviestas taps purus, tekstūra turi priminti tirštą grietinę. Plakti reikės apie 5 minutes.
2.
Neišjungiant plakiklio, toliau plakant, po truputį pilti kondensuotą pieną. Plakti, kol masė bus vientisa ir puri. Įplakti vanilinį cukrų.
3.
Prieš naudojimą bent pusvalandį palaikyti šaldytuve, kad kremas šiek tiek sutvirtėtų. Tuomet sudėti į konditerinį maišelį, konditerinį švirkštą ar tiesiog šaukštu aptepti keksiukus ar puošti tortą. Puoškite atvėsusius kepinius, kad kremas netirptų. Jeigu keksiukų ar torto nevalgysite iš karto, juos laikykite šaldytuve, kad kremas netirptų ir išliktų standus.