Autorius apie receptą:
Paskutiniu metu mane pagavo kokteilių karštinė. Plaku, geriu, atsigaivinu ir mėgaujuosi. Pasidžiaukime saulės spinduliais, pabraidykime po rasotą pievą, prisiskinkime
Paskutiniu metu mane pagavo kokteilių karštinė. Plaku, geriu, atsigaivinu ir mėgaujuosi. Pasidžiaukime saulės spinduliais, pabraidykime po rasotą pievą, prisiskinkime lauko gėlių ir džiaukimės mažais dalykais.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų
melionų
(aš naudojau “Cantaloupe“ rūšį)
4 vienetai
persikų
0.5 vieneto
citrinų
(sulčių)
3 vienetai
mėtų šakelių
pagal poreikį
ledukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Persikus nuplauname, perpjauname per pusę, išimame kaulą ir minkštimą sudedame į maisto smulkintuvą.
2.
Melionui nupjauname žievę, minkštimą supjaustome gabalėliais ir taip pat sudedame į maisto smulkintuvą. Ten pat įspaudžiame citrinos sulčių.
3.
Viską sutriname iki vientisos konsistencijos. Pilstome į taures. Dedame ledukų, puošiame mėtos lapeliais.