1.
Pirmam (mango) sluoksniui želatiną užpilti šlakeliu pieno. Palikti šiek tiek išbrinkti.
2.
Pasiruošti mango tyrę. 250 ml tyrei pagaminti reiks maždaug 1 vidutinio dydžio sunokusio mango. Mangą nulupti, stambiai supjaustyti ir sutrinti maisto smulkintuvu iki vientisos konsistencijos tyrelės.
3.
Išbrinkusią želatiną sudėti į likusį pieną. Pieną kaitinti tik tiek, kad ištirptų želatina, neužvirinti! Supilti į mango tyrę, išmaišyti. Supilti į indelius ir dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
4.
Antram (kokosiniam) sluoksniui želatiną galima užpilti šlakeliu vandens arba pieno. Palikti išbrinkti.
5.
Grietinėlę ir kokosų pieną sumaišyti, suberti cukrų, dėti išbrinkintą želatiną. Ant vidutinės kaitros kaitinti, kol želatina ir cukrus ištirps (užvirinti nereikia). Palikti kambario temperatūroje atvėsti.
6.
Kai atvės, supilti ant jau sustingusio mango sluoksnio. Dėti į šaldytuvą bent porai valandų.
7.
Kai desertas visiškai sustings paskaninti norimais vaisiais. Dėjau pasiflorą ir mango kubelių.