Kvietinius miltus sumaišome su kiaušiniu ir 125 ml šilto vandens. Gautą tešlą sutepame aliejumi, uždengiame plėvele ir paliekame 30 min.
Duonos trupinius kepame 5 min. ant margarino ir paliekame atvėsti.
Nulupame obuolius ir supjaustome nedideliais gabalėliais, susmulkiname graikinius riešutus. Sumaišome riešutus, obuolius, razinas, cinamoną, cukrų ir užpilame citrinos sulčių.
Plonai iškočiojame tešlą, pertepame 15 ml aliejaus ir apibarstome duonos trupiniais. Tuomet suberiame įdarą, tolygiai paskirstome ir padarome vyniotinį. Likusiu margarinu aptepame pyragą, apibarstome cukraus pudra ir dedame kepti.
Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 40 min. Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)