Nugarinę supjaustyti centimetro storio riekelėmis (8 vnt.) ir gerai išmušti.
Pabarstyti druska ir pipirais.
Į vidų įdėti mėgiamo įdaro. Aš šį kartą dėjau tik raudonos paprikos, baltojo svogūno ir tarkuoto Džiugo sūrio. Labai skanu su pakepintais pievagrybiais ar baravykais.
Gautą suktinuką gerai sumušti tarp delnų, kad mėsa suliptų ir neišsižiotų kepant.
Į keptuvę įpilti aliejaus, suberti rozmariną ir čiobrelius bei įdėti česnako skilteles. Kai aliejus įkais, dėti suktinukus ir trumpai apkepti iš visų pusių.
Apkeptus suktinukus sudėti į indą ir leisti atvėsti.
Sluoksniuotos tešlos lapelį šiek tiek iškočioti, perpjauti į dvi dalis išilgai, patepti plaktu kiaušiniu ir suvynioti nugarinę. Aptepti kiaušiniu dar kartą ir pabarstyti kmynais arba sezamo sėklomis. Žiūrint ką labiau mėgstate.
Taip suvyniotus suktinukus dėti į skardą ir kepti 200 C orkaitėje apie 20-25 min.
Garnyrui labiausiai tinka šviežių daržovių salotos arba marinuotos daržovės.