Virtų bulvių cepelinai su varškės ir mėsos įdarais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 213)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 213)
Virtų bulvių cepelinai su varškės ir mėsos įdarais
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
900 gramų bulvių (virtų)
110 gramų krakmolo
1 vienetas kiaušinių
Įdarui:
160 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
Antram įdarui:
400 gramų jautienos faršo
60 gramų svogūnų
30 gramų sultinio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Virtos bulvės nulupamos, sutrinamos, įmušami kiaušiniai, įdedama krakmolo, druskos ir viskas sumaišoma.
2.
Varškės įdaras: varškė pertrinama. Pridedama kiaušinių, druskos ir išmaišoma.
3.
Mėsos įdaras: mėsa ištroškinama, sumalama, dedama pakepintų svogūnų, druskos, pipirų, sultinio, kuriame troškinosi mėsa, ir sumaišoma.
4.
Iš bulvių masės daromi paplotėliai, ant jų vidurio dedamas varškės arba mėsos įdaras ir formuojami cepelinai.
5.
Kad cepelinai neiširtų, papildomai galite ištirpinti šaukštą krakmolo šaltame vandenyje ir pilti į puodą, kuriam virsite cepelinus. Paruošti cepelinai dedami į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdami apie 5 minutes.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (17)
Odeta
2022-08-21 13:46
Dėjau žalia faršą kiaulienos, viriau ilgiau nei parašyta, neiširo. ATSAKYTI
Ed
2021-10-30 13:13
Isbadziau. Skonis pasirode perdaug miltingas (proporcinos tiksliai pagal recepta, bulves lietuviskos). 3/5 sakyciau. Antra karta deciau daugiau krakmolo. ATSAKYTI
As
2023-04-04 10:23
Is kur tie miltai? Kad recepte ju net nera ATSAKYTI
Aiste
2021-05-11 17:39
Man tai bulvinė dalis nelabai skani gavosi, kitą sykį bandysiu kitą receptą ATSAKYTI
Ana
2020-05-02 21:07
Kiek gaunasi cepelinu? ATSAKYTI
Ausra
2019-09-23 00:50
Kokie skanus isejo ! Aciu u recepta ! Mesa labai skani, troskinau jautienos sprandine su santa marija guliaso prieskoniais, sumalus supyliau to rasalo dar nemazai. Oi kaip skaniai ! ATSAKYTI
Jolanta
2019-01-29 23:17
Ačiū už recepta. Papildomai krakmolo į vandenį nedėjau. Nieks neiširo. Labai skanūs ATSAKYTI
WTF
2018-12-08 16:43
Raso reikia 400gr farso. Poto raso mesa isvirt ir sumalt. Taip kaip suprantu reikia mesos gabalo o ne farso. Ar farsa isvirti ir dar karta permalti? :D ATSAKYTI
Virtuvinis
2021-11-03 15:39
Zalia farsa su prieskoniais patroskinti keptuveje galima su trupuciu vandens isgarini vandeni slakeli aliejaus ir tada keleta min pakepint. Visada taip ruosiu mesos idara tiek zemaiciu blynams tiek virtu bulviu cepelinams. ATSAKYTI
Vilma
2018-10-11 15:26
Labai ačiū už skanių cepelinų receptą! ATSAKYTI
Regina
2016-12-28 14:39
Aciu uz recepta. Puikiai gavosi , visiems patiko. graziu svenciu ;)
ATSAKYTI
Aida
2016-07-12 20:01
Paprastai paaiskinta ir super gerai gaunasi aciu ATSAKYTI
edita
2016-04-01 11:27
Darant virtu bulviu cepelinus neslapinkit ranku darant ir tikrai neisirs ATSAKYTI
Mindaugas
2015-05-21 14:03
Skaniai gavosi ;) ATSAKYTI
maryte
2012-06-22 13:54
labai geras patiekalas.Skanu.Tarkuotu bulviu cepelinu net atsisakiau. Be to,padarius didesni kieki,jei atlieka-uzsaldau. ATSAKYTI
Kristina
2020-01-20 11:09
O paskui verdat uzsaldytus? Neistyzta? ATSAKYTI
Giedrė
2021-12-26 12:47
Aš irgi taip darau. Įdedu šiek tiek krakmolo tirpinto vandenyje, ir leidinius cepelinus metu I puodą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital