Svogūnus susmulkinti, morkas sutarkuoti ir pakepinti svieste, kad suminkštėtų.
Pusę morkų su svogūnais sudėti į faršą, sudėti prieskonius, kiaušinį ir viską gerai sumaišyti.
Užkaisti puodą vandens, į pasūdytą verdantį vandenį dėti iš masės suformuotus nedidelius kukuliukus ir išvirti.
Į likusias keptas morkas ir svogūnus sudėti smulkintus česnakus, miltus šiek tiek pakepinti ir užpilti sultinio nuo kukuliukų, kad masė būtų tirštoka.
Viską pagardinkite druska ir prieskoniais.
Išvirusius kukuliukus nusunkite, dėkite į gilią keptuvę ir užpilkite gautu padažu.
Patroškinkite 5 minutes.
Prie šių kukulių labai tinka bulvių košė su morkomis ir burolėlių salotos.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)