Autorius apie receptą:
Mano bloge receptai atspindi tai, ką dažniausiai valgome. Kaip visi supratote, esu nežmoniškai mėgstanti sriubas, o sumuštiniai būna labai retai pas mus. Nesakau, kad jie
Mano bloge receptai atspindi tai, ką dažniausiai valgome. Kaip visi supratote, esu nežmoniškai mėgstanti sriubas, o sumuštiniai būna labai retai pas mus. Nesakau, kad jie neskanūs, bet šeima labiau pusryčiams valgo košes, nei sumuštinius. Tačiau šį kartą rašau būtent apie sumuštinius. Recepto jiems kaip ir nereikia, nes dedame tai ką turime, kas po ranka, spintelėje ar šaldytuve. Ir visgi rašau kaip dariau aš.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai
tortilijų
(lakštų)
200 gramų
virto kumpio
6 griežinėliai
lydyto sūrio
4 vienetai
pievagrybių
1 vienetas
šalotinių svogūnų
1 šaukštas
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitintame aliejuje apkepinti smulkintą svogūną ir, kai jis suminkštės, sudėti smulkintus pievagrybius, apkepinti ir išimti iš keptuvės.
2.
Tortilijos viduryje išdėlioti grybus ir svogūnus, tada tarkuotą kumpelį ir uždėti griežinėlį sūrio. Sulankstyti vokelį ir dėti į vaflių keptuvę. Lengvai paspausti ir kepti, kol tortilija lengvai apskrus.