Kepti šonkauliai su kavos nata

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kepti šonkauliai su kavos nata
Kepti šonkauliai su kavos nata
Kepti šonkauliai su kavos nata
Kepti šonkauliai su kavos nata
Autorius apie receptą: Šie ant grotelių nukrite šonkauliai yra kupini skonio, todėl juos taip lengva pagaminti. Neabejotinai šis grilio paiekalas mano mėgstamiausias, kurį mūsų šeima mėgsta Šie ant grotelių nukrite šonkauliai yra kupini skonio, todėl juos taip lengva pagaminti. Neabejotinai šis grilio paiekalas mano mėgstamiausias, kurį mūsų šeima mėgsta ruošti kieme šeimos susibūrimams. Skanu apibarsčius svogūnų trapučiais ir šviežių kopūstų salotomis su majonezu. (...daugiau) Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų šonkaulių
2 šaukštai rūkytos paprikos miltelių
1 šaukštas rudojo cukraus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio malta kava
0.5 šaukštelio pankolių sėklos
0.5 šaukštelio džiovintų čiobrelių
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio juodųjų pipirų
pagal skonį barbekiu padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį berti cukrų, druską, rūkytos paprikos miltelius, maltą kavą, pankolių sėklas, čiobrelius, aitriosios paprikos miltelius, pipirus, išmaišyti.
2.
Nulupti šonkaulių plėvelę, mėsą gerai įtrinti prieskonių mišiniu ir palikti bent 1 val., pasimarinuoti (kuo ilgiau, tuo geriau).
3.
Kepti įkaitintame iki 130 laipsnių griliuje apie 90 min. (būtina kaulais į apačią).
4.
Jau iškeptus šonkaulius įvynioti į foliją. Grilyje temperatūrą nustatyti iki 180 laipsnių ir kepti dar 30-40 min.
5.
Atvynioti folijos viršų, šonkauliukus aptepti padažu ir kepti dar 5 min. Šį aptepimo ir kepimo procesą kartoti 2-3 kartus.
6.
Išimti iš grilio, supjaustyti ir skanauti.
Patarimai:
Jei neturite grilio, visas šis kepimo procesas tinka orkaitėje.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital