Kepti salierai su džiūvėsėliais

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kepti salierai su džiūvėsėliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


120 g salierų

2 kiaušiniai

5 v. š. džiūvėsėlių

druska

4 skiltelės česnako

1 sauja svogūnų laiškų

aliejus (kepimui)




PARUOŠIMO BŪDAS:

Salierus nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite 8-10 cm ilgio lazdelėmis.


Sudėkite salierus į pasūdytą vandenį ir pavirkite 7 min.


Pavirus salierus išgriebkite, nusausinkite, pamirkykite su druska išplaktame kiaušinyje, tuomet pavoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite karštoje keptuvėje su aliejumi.


Iškepus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.


Galiausiai sudėkite apkeptą salierą į lėkštę, užspauskite česnako ir apibarstykite susmulkintais svogūnų laiškais.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lauryna
2018-12-04 23:02
Salierų stiebus ar gynybą naudojat? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital