Salierus nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite 8-10 cm ilgio lazdelėmis.
Sudėkite salierus į pasūdytą vandenį ir pavirkite 7 min.
Pavirus salierus išgriebkite, nusausinkite, pamirkykite su druska išplaktame kiaušinyje, tuomet pavoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite karštoje keptuvėje su aliejumi.
Iškepus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
Galiausiai sudėkite apkeptą salierą į lėkštę, užspauskite česnako ir apibarstykite susmulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!