Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kepimui tinkančių kaštonų su lukštais
1 valgomasis šaukštas aliejaus
0,25 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aštriu peiliu kaštonų lukštuose įpjauti didokus kryžius. Dideliame dubenyje sumaišykite kaštonus ir aliejų. Sausą keptuvę įkaitinti ant silpnos ugnies, į ją supilti kaštonus, keptuvę uždengti ir kepti, laikas nuo laiko pamaišant, maždaug 15 – 20 minučių. Į keptuvę supilti vandenį, uždengti dangčiu ir toliau kepti dar maždaug 5 minutes, kol visas vanduo išgaruos, o kaštonai suminkštės. Keptus kaštonus tiekti karštus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!